Restaurant i Aarhus centrum

Restaurant i Aarhus centrum

Restaurant Gasbjerghome ligger i centrum af Aarhus og byder på et hav af lækre retter. Du kan besøge os til alle dagens tre måltider. Vi står for byens bedste brunch, hvor du blandt andet kan vælge mellem helt traditionelle brunch retter eller retter hvor vi udfordre dine smagsløg og smagsoplevelse. Frokosten kan du både spise hos os, med på farten eller til kontoret. Aftenmenuen byder på både lækre delikate forretter, hovedretter og desserter.

Restauranten er delt op i tre etager, hvor vi på første salen har store og lyse selskabslokaler. Lokalerne kan blandt andet bruges til bryllupper, barnedåb, fødselsdage, firmafester eller til det formål i har brug for at leje et selskabslokale til.

Lokalerne kan samtidig opdeles i mindre lokaler, så de kan bruges til mødelokaler, undervisningslokale, kursuslokale eller andet.

I stueetagen finder i restauranten og i kælderen finder i endnu et selskabslokale, der er lidt mørkere og har en anden hyggelig charme.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.