Intime lokaler

Ud over store lokaler kan du også leje intime lokaler, der er beregnet til mindre arrangementer.

 Små lokaler til leje til mindre arrangementer

Intime lokaler

Vores smukke og unikke intime lokaler finder du på vores lyse og charmerende 1. sal med udsigt over Aarhus havn. Placeringen er med til at skabe rammerne for dit arrangement i hjertet af Aarhus. Lokalerne har store vinduespartier, hvilket er med til at give et godt lysinfald ind i rummet. På førstesalen er der plads til 10-20 spisende gæster. Omhandler det en reception er der plads til ca. 35 stående gæster.

Vores servicebevidste værter og værtinder står klar til at modtage jer ved ankomsten og give jer et minderigt arrangement.

Vores selskabsmenuer er også tilpasset til mindre og kortere arrangementer. Menuerne er sammensat af vores erfarne køkkenchef med inspiration fra sæsonens råvarer. Du kan sagtens også afholde et arrangement hos os kun med servering af drikkevarer. Efter middagen vil det være muligt at tilkøbe kaffe/te og sødt.

Vi tilbyder forskellige drikkevarepakker, der inkluderer kvalitetsvine, special øl samt alkoholsfrie drikke, der er tilpasset menuen. Der er også mulighed for at bestille ud fra vores drikkevarekort fra restauranten.

Bar til festen

Til vores 1. sal er der tilknyttet en bar. Her serveres både drikkevarer under arrangementet eller det kan bliver serveret direkte til gæsterne. Efter middagen kan der laves en cocktailbar, hvor vi blandt andet kan lave en del forskellige cocktails. Herunder Espresso martini, Mojito, Bramble. Hvis cocktails ikke er lige noget for dig og dine gæster. Kan der også blive serveret long drinks, herunder rom og cola, gin og tonics, vodka juice og vodka redbull.

Så lad os stå for hele arrangementet og lad dig og dine gæster bliver opvartet en hel aften med en fantastisk smagsoplevelse og friske drikkevarer.

Kontakt os endelig på vores mail, så kan vi snakke yderligere detaljer, så du får det perfekte arrangement. Prisen på arrangementet kan varrierer alt mellem 200-2000 kr. pr. kuvert, det er afhængig af valg af menu- og drikkevarerpakke.