Kælderlokale

Er du til et selskabslokale der er ændre af sin karakter og har noget gammelt charme, så er vores kælderlokale til selskabsarrangementer lige noget for dig.

Hyggeligt og stemningsfuldt kælderlokale til fester

Vores stilfulde og rustikke kælderlokale byder på dæmpet lys og hyggestemning. Lokalet passer til dig, der ønsker en fest i hyggelige og charmerende omgivelser. Lokalet kan rumme alt fra 20 til 100 personer, dermed kan lokaler benytte til en del forskellige arrangementer. Herunder blandt andet bryllupper, fødselsdage, barnedåb, firmafester eller andet der skal fejres.

Er din fest om sommeren har du muligheden for at starte din fest udenfor med snacks og bobler, hvis vejret er til det. Det har vi haft stor succes med. Vores serviceminded servitricer er klar til at give jer og jeres inviterede gæster den bedste dag/aften i drømmer om.

Leje af selskabslokale

Mad til dit selskab kan tilpasses efter jeres behov. Se under vores selskabsmenuer her er forskellige menuer sammensat af være erfarne køkkenchef. Disse menuer er inspireret af sæsonens råvarer, derfor bliver disse menuer ændret i løbet af året.

Vi tilbyder forskellige drikkevarepakker (ad libitum), der inkluderer kvalitetsvine, special øl samt alkoholsfrie drikke, der er tilpasset menuen. Der er også mulighed for at bestille ud fra vores drikkevarekort fra restauranten.

Kælderlokale

Tilbagemeldinger fra tidligere arrangementer i vores kælderlokale

“I fangede min ide og kunne omsætte den til virkelighed

Helt vildt flot borddækning og hyggeligt lokale, der har sin helt egen charme. Fantastisk personale der var behagelige og dygtige. Til maden har jeg ikke andet end at sige skøn, skøn, skøn mad”.

  • Fødselsdag for 50 personer.

“Vi kunne ikke have valgt et bedre sted til vores store dag”

I var med til at gøre livets bedste dag fuldendt. Vi var rigtig glade for resultatet og vores gæster var dybt imponeret over servicen og især den smagfulde mad i serverede.”

  • Bryllup for 70 personer

“Som vi plejer, følte vi os i trygge hænder”

Det der er anden gang vi holdte barnedåb hos Gasbjerghome og maden var virkelig dejlig og servicen var helt i top. Lokalet var dækket op, ligesom vi ønskede. Kun en varm anbefaling her fra.”

  • Barnedåb for 30 personer