Selskabsmenuer ud af huset

Selskabsmenuer ud af huset

Står du og skal afholde den perfekte middag og vil gerne imponere dine gæster, men dine evner i et køkken er ikke de bedste eller vil du være fri for at alle mad forberedelserne? Hos os på Restaurant GH kan du få leveret mad lige til døren til netop dit arrangement. Du kan bestille mad ud af huset i Aarhus området til lige fra 10 til 200 gæster. Har du brug for kokke og tjenere til dit arrangement, så har du også mulighed for, at det kan lade sig gøre.

På vores facebookside finder du billeder af vores selskabsmenuer.

Se også vores selskabslokaler, de byder dig ind i tre forskellige universer. Lej selskabslokalet til et lille ekstra beløb og slip for at pynte op, samt rydde op efter festen.

Nytårsmenu 2021 ud af huset – Bestil inden november og få 10% rabat

Nytårsmenu 2021 ud af huset

Er du også træt af at stå i køkkenet hele dagen op til nytårsaften? Så er løsningen her til dig! Nytårsaften er en af de mest festlige dage på året, hvilket også skal kunne ses i din nytårsserveringen. Vi laver hvert år en ny lækker fire retters nytårsmenu inkl. snacks, der er inspireret af årstiden råvarer, samt aftenenstema.

Er du ikke den store vin specialist, men ønsker smagfulde vine til aftenen, så kan du samtidig bestille vores vin pakke, der er tilpasset menuen af vores dygtige vin indkøber.

Som Restaurant i nyere tid har vi et stort fokus på madspild. Derfor vil en bestilling hos os have fokus på at forhindre madspild. Din levering vil være pakket ind i mindre poser, så der er lige præcis til det antal personer, der er bestilt til.

Bestil nytårsmenuen gennem linket på forsiden – seneste frist er den 27/12. Menuen afhentes den 31/12 i restauranten mellem 10.00-15.00.

Når du har bestilt din nytårsmenu fra os, er det eneste du skal sørge for er at anrette og kræse om dine gæster på aftenen.

Hold øje med siden her, samt vores Instagram- og facebookprofil, her vil billeder og videoer af maden blive vist.

Julefrokostmenu ud af huset

Træt af at stresse rundt hele dagen, når du har inviteret gæster? Så kan du bestille dette års julefrokostmenu hos os.