Store selskabslokaler

Når du træder ind på Restaurant GHs fine førstesal finder du vores store festlokale. Festlokalet har en udsøgt udsigt ud over Aarhus Å, Dokk 1 og Aarhus havn. Lokalet er stort og rummeligt med et stort flot vinduesparti, der giver et unikt lysindfald ind i rummet. Lokalet har en hel unik karakter fra de velholdte dele af den originale bygning, hvilket er med til at give rummet sjæl.

Selskabslokale til bryllup

Selskabslokaler til fødselsdagSelskabslokaler til bryllup

Lokalet kan have plads til arrangementer fra 30 til 150 spisende gæster. Lokalet kan opstilles efter dit behov. Vi tilbyder både opstillinger med runde borde og firkantet borde. Er det et større arrangement op mod de 100 gæster skal opstillingen være med firkantet borde. Er arrangementet stående er der mulighed for små runde bar borde rundt i lokalet.

Da selskabslokalet ligger på vores førstesal er der tilgang til en elevator. Der er samtidig også adgang til toiletter på etagen.

De store selskabslokaler kan også benyttes til andre store arrangementer, såsom fødselsdage, barnedåb, babyshower eller hvad end anledningen er hos dig.

Hvad kan i tilbyde af selskabsmenuer?

Lokalet ligger ovenpå vores anmelderoste restaurant. Vores dygtige køkkenchef har sammensat en række forskellige selskabsmenuer, der er inspireret af årstidens råvarer. Vær dog opmærksom på at disse menuer kan variere en smule efter sæson. Vælg en af de beskrevne menuer eller vær selv med til at sammensætte din menu i samarbejde med vores dygtige køkkenchef.

Til maden tilbyder vi forskellige drikkevarerpakker, der tilpasses menuen, bestående af kvalitets vine, spænende special øl samt alkoholfrie drikke. Efter middagen vil der være mulighed for at opstille en longdrinks- og cocktailbar, der byder på et hav af lækre og tørstslukkende cocktails.

Kontakt os endelige for mere information samt forespørgsler. Vi er åbne over for alle ideer og er klar på en udfordring. Vi vil altid gøre vores bedste for at imødekomme alle dine ønsker, det er kun fantasien der sætter grænserne.

Nedenstående viser vores fine lokaler og deres muligheder for opfyldelse af ønsker.