Undervisningslokale

Undervisningslokale

Book et mødelokale i hjertet af Aarhus

Leder du efter mødelokaler i centrum af Aarhus? Vi tilbyder på Globen Flakket afholdelse af møder og konferencer på vores lyse og charmerende 1. sal. Etagen indeholder tre forskellige størrelses mødelokaler, som kan tilpasses til ethvert formål. Mødelokalerne kan rumme lige fra 2 til 100 gæster.

Vi byder jer og jeres gæster velkommen indenfor i vores professionelle mødelokaler. Vi står klar til at byde jer velkommen, når I ankommer.

Mødelokalet er udstyret med Wi-Fi, AV-udstyr, mødeblokke og skriveredskaber. Der er projekter og whitebord til rådighed i alle lokaler. Selve mødelokalet bliver tilpasset til jeres behov dvs. bordende kan opstilles lige efter jeres formål.

Har i brug for pause fra undervisningen eller kurset, har vi en dejlig natur rundt om hjørnet, hvor i er mere end velkommen til at få luft og ny energi til undervisningen.

 

Mødelokale med forplejning

Vi tilbyder både halvdagsmøder og heldagsmøder med forplejning.

Mødelokale med forplejning

Halvdagsmødet (morgenmad + frokost): Mødet starter ud med at i bliver kick startet af et energiboost, bestående af et friskt ingefærshot. Efterfølgende byder vi på en morgenmadstallerken med fødevarer der indeholder gode næringsstoffer, så i er fyldt med energi og hovedet er klar til at arbejde. Senere får i serveret en frokostanretning, der består af både en varm og kold ret, der indeholder både fisk, salat pålæg og grønt. Under hele mødet vil der være almindelig vand, danskvand, kaffe/te, samt frisk skåret frugt.

Heldagsmødet (morgenmad + frokost + dagenskage): Mødet byder på det samme indhold som ovenstående, efter frokosten vil der blive serveret dagens kage.

Halvdagsmødet (frokostsanretning + dagenskage): Mødet kan også bestå af en frokostanretningen
og dagens kage

Maden kan laves vegetarisk og vegansk, hvis det ønskes. Der kan samtidig også tages hensyn til allegener i maden.

Der er et lokaleleje på 1.200 kr. for leje af et lokale, hvis man er mindre end 20 gæster. Kontakt os gerne for mere information. Specifikke ønsker kan imødekommes.